Forside Keld og Hilda Forestillinger Om LIIVE Presse Arkiv
2024 Copyright © LIIVE
Alletiders Ulf

Alletiders Ulf - røverhistorier fra backstage

Hvem er Ulf Pilgaard når lyset slukkes i salen? Hvilke historier bliver fortalt bag scenen?

I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark – 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen, hvor han takker af i sommeren 2021.

Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem?

Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen, som på scenen?


Alletiders Ulf har fået 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ mange steder, og i denne video kan du se et klip fra showet, og under den, kan du høre en røverhistorie fra Ulf og se alle spillesteder i 2022.

 

 

Hør røverhistorien om Familien Danmark:

 

 

Kom med helt ind i baglokalet – backstage, hvor skæbner mødes – griner og græder og fortæller røverhistorier.


Alletiders Ulf er ikke et foredrag men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt – og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier der aldrig er fortalt.

 

Gennem musik, video og billeder fortælles om et fantastisk liv.

 

Publikum bliver taget på en minderig rejse hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af.


Hør Ulf og Lukas tale om showet Alletiders Ulf, og nu siger de, at de skal ud til efteråret, men da det er blevet så stor en succes, så fortsætter vi med shows i 2022:

 

 

Hvem er Lukas Birch

 

Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

 

Derudover har han instrueret revyer og shows med Farshad Kholgi. Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen ligesom han også har været med i Schou-tur, Cabaret revyen og Hvid Jul – med brune nuancer.

 

SPILLESTEDER 2022


31.okt.: Bellevue Teatret

01.nov.: Bellevue Teatret

02.nov.: Trommen, Hørsholm

03.nov: Sønderborg Teater

07.nov: Musikhuset, Esbjerg

08.nov: Skanderborg Kulturhus

09.nov: Kolding Egnsteater

10.nov: Nørre Vosborg, Vemb

Få alt det bedste fra LIIVE - og alle fordelene
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra LIIVE og få nyheder om shows, konkurrencer, fordele, backstage nyheder og meget andet