Forside Keld og Hilda Forestillinger Om LIIVE Presse Arkiv
2024 Copyright © LIIVE

Vi er tre passioneret ildsjæle, der bare vil sprede glæde og ikke mindst: humor ⭐️

Her kan du møde Peter, Helle og Lukas som står bag LIIVE


Kontaktinfo er nederst på siden

LIIVE består af Peter, Helle og Lukas, som kommer fra hver deres baggrund, men har alle tre arbejdet med underholdningsbranchen fra hver deres vinkel. 

I 2021 fik vi vores første projekt, da vi skulle lave et talkshow med Ulf Pilgaard: Alletiders Ulf, og det var startskuddet til LIIVE.  

Efterfølgende har vi lavet shows med Ulf Pilgaard & Lisbet Dahl, Kandis Johnny, Badehotellet, Pejseshow, dokumentar til TV2 med Lisbet Dahl og en masse andre spændende projekter. Peter Schjødt booker iøvrigt også shows for Anders Matthesen og Linse Kessler.

 

Vil du som spillested modtage et nyhedsbrev, når vi har har nye shows?

Så kan du tilmelde dig her

Vi vil godt udfordre den måde at arbejde med underholdning, og det er både i forhold til at skabe unikke og anderledes shows og dokumentarer for publikum, men også hele vores tilgang til dette marked, vil være anderledes end det man normalt ser. 

Vi har spændende projekter i støbeskeen, og allerede nu har vi flere shows offentligt, som du kan se her, men der er meget andet på vej.

Nedenstående kan du læse mere om Peter, Helle og Lukas og finde vores kontaktinformationer. 

Lukas Birch:

Lukas er talkshows-vært, forfatter, skuespiller og Danmarks yngste revydirektør. Trods sin unge alder har han allerede stor erfaring på scener i hele landet, hvor han har spillet både revy og turneret med talkshows. 

Han har altid elsket at fortælle og formidle historier ⭐️ Helle Hammer:

Helle har arbejdet med film, teater og TV i 30 år. Hun er medejer af Hammer PR , hvor de har lavet PR for adskillige film herunder bl.a. for Lars von Trier, men også familiefilm som Far til Fire og Buster. Helle har desuden været fast tilknyttet Cirkusrevyen og andre revyer rundt omkring i Danmark.


Peter Schjødt:

Peter hjælper virksomheder med digital transformation men har udviklet og lavet 52 udsolgte talkshows med Linse Kessler (32.000 billetter) og har derudover lavet shows, dokumentar, podcast og meget mere med Anders Matthesen, Bubber, Andreas Bo, etc. 


LIIVE I/S
CVR: 42959243
Nørre Boulevard 77
4600 Køge

Hvis du er interesseret i en forestilling, så ring eller skriv til Peter Schjødt:

Få alt det bedste fra LIIVE - og alle fordelene
Tilmeld dig nyhedsbrevet fra LIIVE og få nyheder om shows, konkurrencer, fordele, backstage nyheder og meget andet